NGF Competitie Oefendag

Groepsfoto NGF 2019Op zaterdag 23 maart was het weer zover. De bijeenkomst van de competitieteams van Golfclub Kavel II Beemster 2019.

Na ontvangst en hartelijk welkom geheten door de NGF Coördinator Wim Maas, kreeg Rene Witteveen het woord. Hij gaf uitleg over de wedstrijdbaan zoals deze is ingericht voor de competitie dit jaar.
Deze aanpassingen zijn mede tot stand gekomen met medewerking van Ronald Jonk.

De grootste veranderingen zijn de afslagplaatsen van achtereenvolgens hole 7, 8 en 9. De afslagplaatsen liggen tijdens de competitie voor de heren op een andere locatie dan normaal. De indruk is dat alles veiliger is geworden. De teamcaptains hebben de taak om de baan uit te zetten bij het spelen van de thuiswedstrijden.
Voor de team captains stond er een tas klaar met o.a. de belangrijkste wijzigingen van de spelregels en 2 dozen ballen, beschikbaar gesteld door het Bestuur. De ballen zijn voor de thuisspeeldag om aan de gasten uit te delen
Na het nemen van een groepsfoto voor hole 9 werd er gestart met de speelvorm greensome / matchplay. Het uitgangspunt was spelen tegen de andere teams van de competitie.
Onder een waterig zonnetje werd rond 14:30 uur het startsignaal gegeven. Tijdens het rondje werd het weer top en is er door iedereen een heerlijk rondje gelopen, met hier en daar hoogtepunten, maar ook momenten van frustratie en dieptepunten.
Na afloop werden de teams door de fotograaf (Jaap Muts) op de foto gezet. Onder het genot van een hapje en een drankje, beschikbaar gesteld door het bestuur, werd er door diverse spelers nagepraat. Door de commissie is de baan opgeruimd.
Het was een uitstekende middag om het competitiegevoel weer op te pakken.


NGF Coördinatie NGF Competitie

Wim Maas, René Witteveen en Marian de Vries-Kout

 

Onderstaand de foto's van alle deelnemende teams:

 

Dames senioren 1

Dames senioren 1

 

Dames senioren 2

Dames senioren 2

 

Heren senioren 1  (foto volgt nog)

 

Heren senioren 2

Heren senioren 2

 

Heren senioren 3

Heren senioren 3

 

Dames 1

Dames 1

 

Heren 1

Heren 1

 

Heren 2

Heren 2