Par 3 clubkampioenschap

Op zondag 25 Augustus werd onder warme weersomstandigheden deze wedstrijd gehouden op Kavel II Beemster.

 

Op de donderdag daarvoor werd mij gevraagd of ik deze wedstrijd samen met Joop van Vuure wilde leiden, natuurlijk kon ik geen nee zeggen.

Arnold had alle kaarten al gestickerd klaargelegd, alleen uitdelen en later de spelers ontvangen.

Wel heel erg leuk om weer andere clubleden zo te ontmoeten. 

Een ieder liep zogezegd de beroemde "peentjes" te zweten want de zon was overvloedig aanwezig. Ik zat in de laatste flight en zo hebben wij de meeste zon-uren op ons dak gekregen, wij liepen met zijn vieren en dat duurt gewoon wat langer.

 

Mijn flightgenoten lieten in de 1e negen zien wat zij konden en "ik" zei de gek in de 2e negen, maar dat was niet genoeg voor de winst.

Die ging met 36 stableford punten naar Wil Oudejans, ik kon nog maar net een één-tweetje tussen Wil en Jan voorkomen door 2e te worden met evenveel punten als Jan (35) maar met meer punten op de 2e negen. Ik had er 20 en Jan 17 die zodoende 3e werd. Het was evengoed wel een Oudejans feest!

 

De prijzen die door de golfschool beschikbaar waren gesteld werden uitgereikt aan de winnaars en ze zijn inmiddels al bijgeschreven in de "hall of fame"

 

Ik ging na 3 heerlijke Texelse Skuumkoppe op huis aan. oeps!!

Kom ik op dinsdag bij mijn locker aan om mijn spullen te pakken voor de Clubdag........ locker leeg !!

 

Na even nadenken wist ik het weer, die had ik zondag na de wedstrijd niet opgeruimd oeps!!

 

Maar wat schetst mijn verbazing; nadat ik snel naar de ingang van het clubhuis was gelopen, daar stond mijn kar met al mijn spullen er nog in, op de plaats waar ik hem had laten staan. conclusie,  WAT HEBBEN WIJ EEN MOOIE VERENIGING !

Jaap Muts