Beemster Open zondag 26 juli 2020

De Beemster Open is een leuke 18-holes wedstrijd met mooie prijzen. De belangstelling was dan ook groot en al vroegtijdig was deze wedstrijd volgeboekt met enthousiaste golfers.
De weerverwachtingen voor zondag waren helaas niet zo goed, 80% kans op regen met veel wind. Gelukkig hebben onze weerlieden in Nederland het niet altijd bij het rechte eind en scheen de zon volop en werd het een fantastische mooie dag.

Ik mocht starten van pole position – hole 1 samen met Arnold van der Ven, Levi en Frenk Saarloos.
Wat mij al weken niet lukte op baan, een stabiel ontspannen rondje golfen, lukte zondag wel en het ging steeds een stuk beter. Ik maakte weinig fouten en daar waar ik de bal niet lekker raakte kwam ik met een beetje geluk toch nog goed weg.

Ook dit jaar waren er weer mooie prijzen te verdelen en beschikbaar gesteld door de familie Jonk.
De neary bij de dames ging naar Ger Heijt en de longest was voor Emmy Smidt. De neary en de longest voor de heren was voor Rick Theunissen.
De derde prijs was voor Ruud Baron en de tweede prijs voor Dick Appel, die beide een prachtige ronde liepen, gefeliciteerd met jullie prijzen.

En ja, toch wel een beetje verbaasd mocht ik (met 59 netto slagen) de eerste prijs in ontvangst nemen. Een hotelovernachting in het Hotel Beemster voor 2 personen met ontbijt.
Ik wilde deze prijs graag schenken aan de Handicart Wedstrijd zodat Jaap Muts deze voor een mooi bedrag kon gaan veilen. De Stichting Handicart maakt het mogelijk dat mensen die iets minder mobiel zijn tegen een kleine vergoeding gebruik kunnen maken van een buggy.
Dankzij de gulle gift van Dick Huiberts kan de Handicart Wedstrijd, die gehouden wordt op 23 augustus 2020, starten met een mooi bedrag.

Na de prijsuitreiking mochten we met z’n alle genieten van een BBQ die weer met liefde is verzorgd door Karin en Martine.
Ik kijk terug op een heerlijke dag met fijne mensen en zie je jullie snel bij de volgende wedstrijden
 
Lieve golf groet,

Saskia van der Ven

IMG 20200728 WA0002

IMG 20200728 WA0014IMG 20200728 WA0014IMG 20200728 WA0014IMG 20200728 WA0014